Het team

Ontmoet onze sportfysiotherapeuten en performance specialisten

Als performance specialisten garanderen we je betere prestaties en meer controle over je lichaam. Daarnaast hebben we allemaal onze eigen expertise, zodat we jouw ambitie of klacht persoonlijk kunnen benaderen. Hieronder vind je zeker de performance specialist die bij jou past.

Jeannette Hoftijzer

(Sport)fysiotherapeut | manueel therapeut | senior performance specialist | Pilatesinstructeur
Jeannette is een expert in het oplossen van complexe terugkerende blessures en sportrevalidatie. Wil je op verantwoorde wijze je prestatieplafond doorbreken of nu eens echt van je klachten afkomen? Jeannette heeft al veel internationale topsporters begeleid op weg naar de top. Ze begeleid vooral, (triatlon)atleten, voetballers, schaatsers en wielrenners. Maar ook als je gewoon een fitter lichaam wilt, helpt ze je graag.

Maak een afspraak

Bente van der Plas

Sportfysiotherapeut | performance specialist
Ligt jouw uitdaging vooral op het gebied van motivatie? Dan is Bente de performance specialist voor jou. Vol overgave werkt ze met jou hard aan meer controle over je lichaam. Ze inspireert je altijd tot betere prestaties, of het nu gaat om sportfysiotherapie, fysieke training, orthopedische revalidatie of stabiliteitsproblematiek. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van zwemmers, turners, schaatsers, wielrenners en hardlopers, waaronder bij de jeugd.

Maak een afspraak

Pascal Kuijlaars

Manueel therapeut | performance specialist
Ben je overal geweest met je terugkerende blessures of werkgerelateerde klachten? Dan moet je bij Pascal zijn. Hij is gespecialiseerd in orthopedische revalidatie, lichaamscontrole en stabiliteitsproblematiek. Met zijn expertise en sportspecifieke kennis helpt hij je ook met prestatieverbetering, bijvoorbeeld bij het zwemmen, wielrennen, hardlopen, voetbal, schaatsen, triatlon of mountainbiken.

Maak een afspraak

Sam Kranse

Fysiotherapeut en fysiek trainer | performance specialist
Sam blinkt uit in krachttraining en fysieke training. Hij is bovendien dé performance specialist voor wie de lat graag hoog legt voor zichzelf. Hij is een ervaren begeleider van (jeugd)sporters binnen de atletiek, ijshockey, waterpolo, voetbal en basketbal. Maar ook voor andere krachtintensieve sporten kun je bij Sam terecht.

Maak een afspraak

Robi van Leersum

(Sport)fysiotherapeut | manueel therapeut | performance specialist
Robi is naast sportfysiotherapeut ook yogainstructeur En dat merk je: ze blinkt uit in het corrigeren van werk- en sportgerelateerde stabiliteitsproblematiek en controleproblemen. Ze is gespecialiseerd in sporten die kracht en souplesse vereisen, zoals turnen, atletiek, hardlopen, basketbal en kunstschaatsen. Zoeken naar de oorzaak van de oorzaak is haar drive bij sportrevalidatie en werkgerelateerde klachten.

Maak een afspraak

Freek Weijers

(Sport)fysiotherapeut | manueel therapeut | orthomoleculair therapeut | performance specialist
Ben je op zoek naar een totaalbenadering? Freek helpt je naast lichaamsbeweging ook met voedings- en supplementenadvies. Hij verplaatst zich als geen ander in jou, ziet wat jou beweegt en helpt je gegarandeerd bij het behalen van je doel. Of dat nou om sportambities, werkgerelateerde klachten of een fitter lichaam gaat. Hij is bovendien een ervaren begeleider van voetballers, tennissers, hardlopers, hockeyers, windsurfers, kitesurfers, snowboarders en skiërs.

Maak een afspraak

Heb je vragen over prestatieverbetering, jouw blessure of een uitdaging op gebied van fitheid?

Neem contact op met ons team van specialisten en ontvang persoonlijk advies.