Prestaties verbeteren

Verbeter jouw sportprestaties met onze bewezen innovatieve test- en trainingsmethoden

Wil jij het maximale uit je sportlichaam halen of heb je het gevoel dat al je trainingsarbeid niet zorgt voor betere prestaties? Onze performance specialisten optimaliseren bij jou de fysieke voorwaarden waarmee je beter presteert in je favoriete sport.

Binnen de (top)sport zien we dat er meer gevraagd wordt van de sporter. Het moet aldoor beter en sneller. Sporters zijn daarom continu op zoek naar nieuwe trainingsvormen die het verschil gaan maken. Maar is het niet gewoon een kwestie van ‘meer trainen is beter presteren’?

Slimmer trainen

Veel sporters denken nog steeds dat ze hun prestaties verbeteren door meer te trainen. Maar de voorwaarde om meer te kunnen trainen moet hiervoor aanwezig zijn. Lichaamscontrole en het optimaal kunnen aansturen van je lichaam is een essentiële stap die vaak wordt overgeslagen. Hierbij ligt de meeste winst in de combinatie van gedetailleerd fysiek testen, sportspecifieke benadering en intelligente kracht- en stabiliteitsoefeningen. Bij Top Performance Delta staat slimmer trainen altijd centraal. Zo optimaliseren we samen met jou de fysieke voorwaarden waarmee je beter presteert in je favoriete sport.

Deskundige begeleiding

Bij ons sta je altijd onder begeleiding van ervaren performance specialisten. We hebben daarnaast allemaal onze eigen expertise: (sport)fysiotherapie, manuele therapie, fysieke training, maar ook orthomoleculaire therapie en pilates Op deze manier pakken we jouw ambitie of klacht persoonlijk en sportspecifiek aan. Uiteindelijk geven we je meer controle over je lichaam, voor snellere, sterkere en betere (top)sportprestaties.
Ontmoet onze performance specialisten

Prestatieverbeterprogramma’s

Top Performance Delta biedt verschillende prestatieverbeterprogramma’s voor individuele sporters en teams in onze eigen trainingsruimtes en op locatie. De programma’s zijn volledig afgestemd op jouw doelen, fysieke verbeterpunten en de ruimte in jouw agenda.

 

Heb je vragen over prestatieverbetering of een uitdaging op gebied van fitheid?

Neem contact op met ons team van specialisten en ontvang persoonlijk advies.

Ralph Nieuwenhuizen prestatieverbetering

“Omdat ze gekozen hebben voor het beste materialen en met de juiste schema’s kon ik optimaal mijn sportrevalidatie doen en daarmee met gerichte krachttraining  mijn prestaties als atleet verbeteren.”

Ralf Nieuwenhuizen 800 meter loper