Persoonlijk Performance Traject Sport

Gegarandeerd sneller, sterker, beter

Altijd weer last van die knie? Boordevol ambities, maar lukt harder trainen écht niet? Dat hoeft ook niet: wij bieden een Persoonlijk Performance Traject Sport waarin slim en effectief centraal staan. Waarbij jij afrekent met blessures en je prestatieplafond verantwoord doorbreekt. Maak die commitment!

Bij het Persoonlijk Performance Traject Sport werken we zes weken lang intensief samen met jou aan het oplossen van terugkerende blessures en het doorbreken van je prestatieplafond.

Maar waarom zou je dat eigenlijk bij ons doen? Hieronder alvast drie redenen:

Eén we maken je performance sneller, sterker en beter door vooral slimmer te trainen. Pijn- en verbeterpunten worden visueel inzichtelijk dankzij de nieuwste testmethoden. Je krijgt meer controle over je sportlichaam dankzij intelligente oefenvormen die daar naadloos op aansluiten.

Twee je staat bij ons onder deskundige begeleiding van de beste professionals. Wij laten de trends voor wat ze zijn en bieden gewoon een wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve aanpak die sportspecifiek én persoonlijk is.

Drie je gaat pijn, blessures en grenzen weer zien voor wat ze zijn: niets meer dan symptomen. Bij ons ontdek je welke oorzaken jouw sportambities werkelijk in de weg zitten. Vervolgens werken we zes weken lang keihard aan duurzame verbetering. Samen.

En ook niet onbelangrijk of je nu wilt revalideren of excelleren, het gaat er uiteindelijk om dat jij je sportieve ambities waarmaakt. Dat jij je weer goed voelt in je sportlichaam, of beter dan ooit tevoren. Daar staan wij voor en daarom durven we succes te garanderen.

Programma

 • Intake met performance specialist
 • Performance Matrix test
 • Analyse testresultaten en daaraan gekoppelde resultaatgaranties
 • Trainingsdoel
 • 6-weeks trainingsprogramma
 • Personal training (6x)
 • Evaluatie en bijsturing trainingsprogramma (6x)
 • Digitaal oefenprogramma voor thuis
 • Onbeperkt gebruik van trainingsruimte
 • Eindevaluatie
 • Programma met oefeningen voor het behouden van eindresultaat in de toekomst

Wat bieden we jou?

Optimale controle over je sportlichaam
Maximaal rendement bij trainingen en in wedstrijden
Minder blessures en betere prestaties

Bij ons ga je weg met een sneller, sterker en beter sportlichaam. Maak vandaag nog die commitment. Neem vrijblijvend contact op met één van onze performance specialisten en vraag naar het Persoonlijk Performance Traject Sport.

 

Aanmelden

Na een tiental marathons gelopen te hebben liep ik steeds tegen dezelfde grenzen aan. Zowel een terugkerende heupblessure als een spierkrachtgrens tijdens de marathon zelf.  Er moest wat gebeuren!

Het PPT traject was bijzonder leerzaam en prettig met veel aandacht. De zwakke punten kwamen al snel naar boven en de daarop toegepaste training leek al snel effect te hebben. De eerste marathon die ik liep na het PPT traject verliep heel anders dan normaal: de spierkrachtbeperking was er niet meer en na afloop voelde het alsof je nog een rondje kon lopen! Een week na deze marathon stond er “per ongeluk” een 10km wedstrijdje gepland. Alhoewel het niet heel verstandig was om zo vlak na de marathon vol de 10km in te gaan liep ik zo maar een persoonlijk record.

Jeroen Gilijamse Jeroen Gilijamse, marathonloper met ambities.