Jubileum 5 jaar

Vier met ons het 5 jarig jubileum

We bestaan 5 jaar en dat gaan we vieren!

In januari 2019 bestaat Top Performance Delta 5 jaar, in 5 jaar tijd hebben een centrum gecreëerd waar wij mensen helpen hun ultieme sportieve doel te behalen. Omdat wij geloven in een aanpak gericht op de lange termijn in plaats van kortstondige brandjes te blussen zijn we in 2013 fanatiek met deze werkwijze van start gegaan op de locatie in Dordrecht met Top Performance Delta.

Onze visie

We staan voor het zoeken naar een langdurige oplossing voor klachten aan het bewegingsapparaat. Of het nu gaat om sportblessures of terugkerende rugklachten. Werken aan een duurzame oplossing waarbij we de kern van het probleem traceren, mensen laten inzien hoe hun lijf functioneert en waarom en met een breed scala aan doordachte trainingsmethodes gericht werken aan verbetering is waar wij in geloven. In de afgelopen 5 jaar hebben meer en meer mensen vertrouwen in onze aanpak gekregen. Mede door dit vertrouwen hebben we nu een succesvol centrum in Dordrecht opgebouwd.

Activiteiten

Als dank voor 5 jaar vertrouwen gaan we ons jubileum vieren we met 3 verschillende activiteiten. Een informatieve en gezellige avond op 18 januari voor genodigden met wie we al 5 jaar samenwerken. Op 31 januari geven we een workshop voor de online volgers en geïnteresseerden in onze onderscheidende werkwijze. En op  3 februari een sportief uitje met de jonge sporters uit onze praktijk.

Aanmelden

Erg leuk als je bij een van de activiteiten aanwezig wilt zijn, aanmelden graag via de button “aanmelden”. Geef daarbij in het veld “opmerkingen” aan voor welke datum je wilt aanmelden!


  • vrijdag 18 januari 18.30 - 21.30
  • donderdag 31 januari 19.00 - 21.00
  • zondag 3 februari 15.30 - 18.00
Aanmelden