NIEUW! Persoonlijk Performance Traject Sport

Op basis van jarenlange ervaring en de meest recente wetenschappelijke kennis hebben we het Persoonlijk Performance Traject Sport ontwikkeld. Blessurepreventie en prestatieverbetering door vooral slimmer te trainen. Pijn- en verbeterpunten worden visueel inzichtelijk dankzij de nieuwste testmethoden van Movement Performance Solutions. Vervolgens gaan we met de sporter zes weken aan de slag met intelligente oefenvormen die daar naadloos op aansluiten.

Het brein achter dit product is onze ervaren fysio en performance specialist Jeannette Hoftijzer. Jeannette helpt al jaren (Internationale) sporters op gebied van duurzame blessurepreventie en prestatieverbetering. “Pijn, blessures en grenzen zijn maar symptomen. Bij ons ontdek je welke oorzaken je sportambities werkelijk in de weg zitten. Vervolgens werken we samen zes weken lang keihard aan verbetering. Of je nu wilt excelleren of volledig wilt revalideren, het gaat er uiteindelijk om dat jij je sportieve ambities waarmaakt. Dat jij je weer goed voelt in je sportlichaam, of beter dan ooit tevoren. Daar staan wij voor en daarom durven we succes te garanderen.”

 

Bij ons ga je weg met een sneller, sterker en beter sportlichaam. Maak vandaag nog die commitment. Neem vrijblijvend contact op met één van onze performance specialisten en vraag naar het Persoonlijk Performance Traject Sport.