Top Next Season

Start je nieuwe wedstrijdseizoen sterker en sneller

Wil je het nieuwe seizoen goed voorbereid en optimaal fit starten? De zomer is bij uitstek het moment om hieraan te werken. Door in deze periode specifieke kracht- en stabiliteitstraining te doen, verbetert jouw sprintsnelheid, kun je scherper passen, ontwikkel je een groter sprongvermogen en verbeter je kracht voor het winnen van duels. Daarnaast verklein je met kracht- en stabiliteitstraining het risico op het ontstaan van blessures.

Sterker en sneller

Top Next Season is een 4-weeks sportspecifiek trainingsprogramma voor teamsporters waarbij je onder deskundige begeleiding van een sportfysiotherapeut en performance specialist doelgericht werkt aan het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit en flexibiliteit. Hierdoor train je efficiënt en behaal je gegarandeerd resultaat in de vorm van betere sportprestaties en/of blessurepreventie. Zo start je jouw nieuwe wedstrijdseizoen sterker en sneller.

Het trainingsprogramma

De trainingsprogramma’s zijn gericht op coördinatie, kracht, conditie en stabiliteit en bevatten de elementen:

  • Loopscholing
  • Sprint, snelheid
  • Kracht
  • Stabiliteit en coördinatie
  • Lenigheid

In 75 minuten train je buiten op de atletiekbaan en binnen in het krachtcentrum van Rotterdam Atletiek. Per training komen de verschillende elementen aan bod. Er zit een opbouw in de trainingen qua intensiteit en moeilijkheid van de oefeningen. We raden je daarom aan vanaf de eerste training erbij te zijn om deze opbouw te kunnen volgen.

Deskundige begeleiding

Bij Top Performance Delta train je altijd onder deskundige begeleiding van een performance specialist die veel specifieke kennis heeft van alles omtrent teamsporten. Deze let op de uitvoering van de oefening, je techniek en helpt je met een goede ademhaling, maar moedigt je ook aan om verder te gaan, of juist een stapje terug te doen. Deskundige begeleiding door iemand met expertise zorgt gegarandeerd voor prestatieverbetering. Bovendien zorgt het ervoor dat je geen blessures oploopt doordat je kracht- en corestability-oefeningen verkeerd uitvoert.

Specifiek voor teamsporters

Tijdens de trainingen komen alle fysieke elementen van teamsport terug die essentieel zijn voor prestatieverbetering en voorkomen van blessures. Alleen je conditie trainen door middel van hardlopen of wielrennen als voorbereiding op jouw nieuwe wedstrijdseizoen is niet voldoende. Veelzijdig zijn in de manier waarop je jouw lichaam gebruikt, is de sleutel tot succes. Deze veelzijdigheid noemen we “atletisch vermogen”.

Voor wie

Voetballers, hockeyers, basketballers, handballers en overige teamsporters die in een korte periode intensief en op professionele wijze willen werken aan een succesvol nieuw wedstrijdseizoen.

Kosten

€ 75 voor 8 trainingen

Locatie & tijd

Locatie Rotterdam Atletiek, Sportcomplex Nenijto: woensdagochtend en vrijdagochtend 9.45 tot 11.00 uur. Eerste training is op 11 juli.

Aanmelding

Aanmelden voor het Top Next Season programma kan eenvoudig via de aanmeldbutton. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met ons team, we helpen je graag!

  • Datum & tijd: 11 juli t/m 10 augustus 2018
  • Locatie: Rotterdam Atletiek, Sportcomplex Nenijto
Aanmelden

“Door het sportspecifieke trainingsprogramma gericht op de 'zwakke schakels' in mijn lichaam is mijn kracht en vooral explosiviteit vooruit gegaan. Ik heb hierdoor één van mijn beste seizoenen in Amerika gespeeld. Toen ik na de zomer terugkwam werd al snel vanuit de trainingsstaf opgemerkt dat mijn snelheid sterk was verbeterd.”

Guus van Nes Guus van Nes